Bra antivirus

Om du vill minimera risken för att få virus måste du använda dig av ett bra antivirus. Du bör alltså undvika antivirus som inte gör sitt jobb ordentligt. Alla antivirus på den här sajten håller en mycket hög klass, annars skulle vi inte rekommendera dem.

Vad är ett bra antivirus?

Ett bra antivirus för Windows stoppar alla slags sabotageprogram, inte bara virus. Det stoppar spionprogram, trojaner, maskar, farliga skript och en massa annat elände. Om du inte har ett bra antivirus som även stoppar spionprogram effektivt blir du tvungen att komplettera med ett separat antispionprogram. Det är något som man helst vill slippa. Varje extraprogram som verkar i realtid segar ner din dator och det blir många pusselbitar att hålla reda på. Nej, det är bättre att installera ett bra antivirus för Windows som stoppar både virus och spionprogram eller ännu hellre installera ett komplett säkerhetspaket som både innehåller ett bra antivirus och en grym brandvägg. Då slipper du använda Windows egna halvtaskiga brandvägg.

Ett bra antivirus för Windows ska kunna stoppa virus och andra sabotageprogram i realtid och du ska kunna skanna din dator och dina externa enheter med ditt antivirus. Om ditt antivirus inte arbetar i realtid riskerar du att få in en massa virus i din dator som blir svåra att ta bort och om du inte kan skanna dina externa enheter med ditt antivirus blir du inte av med de sabotageprogram som finns på dina externa hårddiskar, USB-minnen och minneskort. Antiviruset ska också uppdateras automatiskt och inte ta mycket av din dators prestanda. Det är ingen som gillar ett antivirus som segar ner datorn.

© 2023 Antivirus Windows. All Rights Reserved.
Powered by WordPress. Tiger theme by Jo Cox Design